Review: Samsung Galaxy Buds2 - Generasi Ke-2 Padu Peningkatan Kualiti Bunyi!

Generasi Kedua Samsung Galaxy Buds 2 Adalah Peningkatan Besar!

Samsung Galaxy Buds 2 adalah peningkatan besar daripada yang asli, menawarkan pembatalan bunyi aktif, kualiti suara yang lebih baik, dan sangat sesuai. Walaupun ia bukan earbud wayarles yang terbaik, ia adalah salah satu yang terbaik untuk pemilik telefon pintar Samsung yang mahukan sinkronisasi sempurna dengan pengguna Galaxy mereka.

Sebagai tindak lanjut kepada Samsung Galaxy Buds yang asli yang dilancarkan pada tahun 2019, Buds 2 menawarkan sejumlah besar peningkatan, dari kualiti suara dan sesuai dengan pembatalan bunyi aktif. Untuk tujuan itu, anda akan mendapat lebih banyak ciri di Android –dan khususnya Samsung - telefon pintar daripada jenis peranti lain, tetapi ia serasi dengan iOS dan Android. Ini adalah pelbagai peningkatan yang menjadikan mereka cadangan mudah untuk pemilik Galaxy Buds yang asli yang mencari satu set earbud tanpa wayar yang lebih baru, dan pesaing yang kompeten untuk orang-orang seperti Apple AirPods.


Galaxy Buds 2 Pembatalan kebisingan mereka tidak terkemuka di kelas, dan frekuensi hanya bermula pada sekitar 80Hz, yang bermaksud anda tidak akan mendengar (atau merasakan) apa-apa bass yang hebat itu. tidak ada pembantu yang selalu mendengar semasa digunakan. Walaupun saya sangat menyukai reka bentuk earbud dua merdu dan pembesar suara bunyi yang seimbang, Buds 2 mempunyai kelemahan.

Sama ada ini earbud untuk anda bergantung pada telefon pintar yang anda gunakan, tahap pembatalan bunyi yang anda mahukan dan gaya muzik pilihan anda - tetapi saya fikir semua orang akan menghargai set ciri, prestasi, dan harga, walaupun.


REKABENTUK GALAXY BUDS 2 :
Sebaik sahaja anda membuka casingnya, anda akan melihat Bud dalam satu daripada empat warna: Lavender, Olive, White, dan Graphite. namun, perlu diperhatikan bahawa Tunas itu sendiri dan bahagian dalam casing akan mempunyai warna yang khas tetapi bahagian luar casing tidak akan - ia akan sentiasa berwarna putih.

Penggunaan Bluetooth diantara Samsung Galaxy Z Flip3 bersama Generasi Ke-2 Galaxy Buds2 agak pantas!

Kelemahan mereka menjadi sedikit lebih kecil adalah bahawa mereka sedikit lebih sukar untuk dikendalikan dan dapat keluar dari casing dan telinga anda dengan lebih mudah. menurut Samsung, Galaxy Buds 2 baru 15% lebih kecil dan 20% lebih ringan daripada Samsung Galaxy Buds Plus, dan itu menjadikannya lebih mudah dipakai untuk jangka masa yang panjang.

Penggunaan Bluetooth diantara Samsung Galaxy Z Flip3 bersama Generasi Ke-2 Galaxy Buds2 agak pantas!

Bagus, kerana Tunas magnet untuk menyambung ke pin pengecas logam sekiranya tidak akan berlaku dengan kerap, tetapi saya pasti menasihatkan agar berhati-hati dengan ia semasa menariknya atau meletakkannya kembali ke dalam casing itu, supaya ia tidak jatuh secara tidak sengaja.

Untuk mengawal Galaxy Buds, anda boleh menggunakan kawalan sentuh terbina dalam atau telefon pintar anda. Galaxy Buds 2 cukup intuitif (main / dengan satu ketukan, lompat ke depan dengan dua ketukan dan tiga untuk mundur), dan kemas kini firmware baru-baru ini telah meningkatkan tunas lebih jauh dalam hal ini, menambah keupayaan untuk mengetuk dua kali tepi.

APA ADA DI DALAM KOTAK! :
Di dalam kotak, anda akan menemui dua hujung telinga silikon tambahan dan kabel pengecasan USB-C untuk Bud. Galaxy Buds 2 silikon tidak semestinya lebih selesa daripada beberapa ujung busa yang mungkin pernah anda cuba pada masa lalu, tetapi ia menawarkan meterai yang baik yang boleh anda uji dengan aplikasi Galaxy Wearable di Android, dan semestinya murah untuk diganti jika anda kehilangannya.

Galaxy Buds 2 terbaru mempunyai reka bentuk pemacu dua yang menggunakan pemacu jarak pertengahan tunggal dan tweeter berasingan untuk daftar atas - seperti Galaxy Buds Pro. Dalam dan di luar earbud adalah mikrofon - tiga daripadanya tepat - yang digunakan Bud untuk pembatalan bunyi dan meningkatkan kualiti panggilan.

Unboxing Siri Samsung Galaxy Buds 2 (2021)

1. Samsung Galaxy Buds 2 (L/R)
2. Galaxy Buds 2 Case
3. USB Cable (Depan Belakang Type C)
4. EarBuds Tiga (3) Jenis Saiz
5. Kertas User Guide Galaxy Buds 2 & Samsung
Warranty Register Secara Online

CIRI-CIRI PENGGUNA :
1. Pembatalan bunyi aktif.
2. Tiada pembantu suara yang selalu mendengar.
3. Sokongan untuk SBC, AAC, dan Samsung's Scalable Codec.


HARGA KELUARAN GALAXY BUDS 2 :
Samsung Galaxy Buds 2 dilancarkan di acara Unpacked 2021 Samsung dalam talian bersama dengan Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G bersama Galaxy Watch4 yang baru, dan boleh dibeli untuk Falaxy Buds 2 hanya RM499.

Harganya sama seperti Samsung Galaxy Buds yang asli ketika dilancarkan pada tahun 2019 dan sesuai dengan Beats Studio Buds baru Apple, yang berkongsi banyak ciri yang sama. Saya menyukai ia sama seperti Studio Buds, dan menjadikannya lebih baik daripada earbud Apple yang paling popular, Apple AirPods.

Penggunaan Bluetooth diantara Samsung Galaxy Z Flip3 penggubah pelbagai bunyi di Aplikasi Galaxy Wearable bersama Generasi Ke-2 Galaxy Buds2 agak pantas!

KELEBIHAN
,✓  Pembatalan bunyi aktif
✓   Bunyi Suara seimbang
✓   Peningkatan kualiti panggilan
✓   Aplikasi galaxy Wearable berguna

KEKURANGAN
X    ANC boleh menjadi lebih kuat
X    Tiada tindak balas sub-bass
X    Tiada Pembantu yang selalu mendengar
X    Hanya peringkat IPX2

PENILAIAN:
8.0 /10


SPESIFIKASI GALAXY BUDS 2 :
Packaged Quantity :   1
Width :  0.7 in
Depth :  0.8 in
Height :  0.8 in
Weight :  0.18 oz
Color :  Graphite
HEADPHONES
Bluetooth :  Profiles Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Hands-Free Profile (HFP)
Active Noise Canceling :  Yes
MISCELLANEOUS
Included Accessories :  3 pairs of ear tips (small, medium, large), charging case (472 mAh)
MICROPHONE
Microphones Included : 3
MANUFACTURER WARRANTY
Service & Support :  1 year warranty
POWER
Capacity :  61 mAh
Run Time (Up To) : 5 hour(s)
BATTERY
Type :  headphone battery

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Samsung Galaxy Buds2, lihat sini!

Post a Comment

0 Comments